Εγγραφή


Η υπηρεσία λειτουργεί συνδρομητικά (registration). Αν δεν έχετε λογαριασμό πρόσβασης στο site, παρακαλούμε επιλέξτε από την αρχική σελίδα την παραπομπή "Δημιουργία Λογαριασμού", συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας και κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη"

Σε όλες τις διαδιακασίες περιήγησης του site θα πρέπει τα cookies να είναι ενεργοποιημένα στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε

Σημειώνουμε εδώ ότι για λόγους ασφαλείας ο κωδικός που θα επιλέξετε θα πρέπει να περιέχει 7 χαρακτήρες εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας θα πρέπει να είναι μή αλφαριθμητικός (δηλαδή θα πρέπει να είναι π.χ. "$","%"."&","!" κλπ.).

Επίσης για λόγους ασφαλείας το σύστημα επιτρέπει μέχρι 5 προσπάθειες εισαγωγής λανθασμένου κωδικού. Μετά από αυτές το όνομα χρήστη, καθώς και η δυνατότητα ανάκτησης κωδικού απενεργοποιούνται, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εφημερίδα μας.

Επίσης είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα λογαριασμό email που δεν είναι προσωρινός. Το email αυτό θα χρησιμοποιηθεί και για τις σχετικές λειτουργίες αλλαγής κωδικού αλλά και επιβεβαίωσης της πληρωμής σας

Αφού δημιουργηθεί επιτυχώς ο λογαριασμός σας, πατώντας το κουμπί "Συνέχεια" θα σας οδηγήσει στην σελίδα συνδρομών ώστε να προχωρήσετε στην πληρωμή της συνδρομής σας.

Πληρωμή Συνδρομής

 

Η εφημερίδα μας παρέχει τις παρακάτω επιλογές συνδρομής:

Μηνιαία : 2 Ευρώ
Τρίμηνη : 6 Ευρώ
Εξάμηνη : 12 Ευρώ
Ετήσια: 24 Ευρώ

Η πληρωμή της συνδρομής σας μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας ε ασφάλεια χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.

Εναλλακτικά  η παραπάνω πληρωμή μπορεί να γίνει και με κατάθεση σε τράπεζα (Εθνική - Πειραιώς - Alpha) ή με ταχυδρομική επιταγή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εφημερίδα μας.  

Όλη η διαδικασία της πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον στο site της τράπεζας "AlphaBank" η οποία και εγγυάται την ασφάλειά της. Στο site της εφημερίδας μας δεν καταχωρείται κανένα από τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Η διαδικασία πληρωμής γίνεται επιλέγοντας μία από τις συνδρομές που προσφέρονται και πατώντας το κουμπί "Πληρωμή μέσω AlphaBank". Θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site της τράπεζας όπου εκεί θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία και θα χρεωθείτε με το ποσό της συνδρομής που έχετε επιλέξει.

To email που θα δηλωθεί εδώ θα πρέπει να είναι το ίδιο με το email που έχετε δηλώσει στο σύστημά μας

Πατώντας το κουμπί "Πληρωμή" θα γίνει η επιβεβαίωση της συναλλαγής και θα μεταφερθήτε πίσω στο site της εφημερίδας μας όπου θα σας εμφανιστεί μήνυμα με την κατάσταση της πληρωμής σας (Επιτυχής, Μη επιτυχής ή Ακύρωμένη)

Εάν υπάρξει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα κατά την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email news@alithia.gr

 


Ανανέωση Συνδρομής

Όταν λήξει η συνδρομή σας, το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που έχετε ήδη αποσκήσει θα συνεχίσουν να λειτουργούν αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση ούτε στις τρέχουσες εκδόσεις, ούτε στο αρχείο.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, είτε πριν την λήξη της συνδρομής σας, είτε αργότερα να πάτε στην σελίδα "Η συνδρομή μου" και να χρησιμοπιήσετε την δυνατότητα πληρωμής της νέας συνδρομής σας.

Εάν έχετε ήδη συνδρομή, η νέα πληρωμή θα προσθέσει την αντίστοιχη χρονική περίοδο στην υπάρχουσα συνδρομή.
 Είσοδος – Έξοδος στην Υπηρεσία

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία καταχωρήστε στα σχετικά πεδία στο πάνω αριστερό μέρος της αρχικής σελίδας το όνομα χρήστη καθώς και τον κωδικό (password) που μας έχετε δηλώσει. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Είσοδος"

Αν έχετε ξεχάσει ποιο password μας έχετε δηλώσει απλώς κάνετε κλικ στην επιλογή "Ξεχάσατε τον κωδικό σας?"  και θα σας στείλουμε με email νέο κωδικό. Μετά το πέρας της διαδικασίας αυτής, ο παλιός σας κωδικός παύει να ισχύει και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον καινούργιο που σας στάλθηκε. Γι αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα λογαριασμό email που δεν είναι προσωρινός.Στην συνέχεια μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό αυτό από την επιλογή "Αλλαγή Κωδικού".

Για την έξοδό σας από την υπηρεσία (π.χ. αν τη χρησιμοποιείτε από υπολογιστή όπου έχουν πρόσβαση και άλλοι χρήστες) κάντε κλικ στην επιλογή έξοδος που βρίσκεται στο μενού αριστερά


Χρήση της υπηρεσίας

Από το πάνω δεξιά μέρος της σελίδας μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία έκδοσης που επιθυμείτε. Δίπλα σε κάθε σελίδας  υπάρχουν οι επιλογές Προηγούμενη Σελίδα και Επόμενη Σελίδα με τις οποίες μπορείτε να κινηθείτε διαδοχικά σε όλες τις σελίδες της εφημερίδας.

Αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας είναι μία φωτογραφία της κάθε σελίδας της εφημερίδας. Για να την διαβάσετε, μπορείτε να πατήσετε πάνω της. Εάν έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα Acrobat Reader στον υπολογιστή σας (οδηγίες στο τέλος της ενότητας) θα ανοίξει ένα νεό παράθυρο με την σελίδα σε μορφή pdf. Σε αυτή την μορφή μπορείτε να την διαβάσετε άνετα, κάνοντας μεγέθυνση στο μέγεθος που σας αρέσει.

Στο κάτω μέρος κάθε σελίδας υπάρχει ένας σύνδεσμος από όπου μπορείτε να ανοίξετε ή να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ολόκληρη την συγκεκριμένη έκδοση της εφημερίδας για να την διαβάσετε τώρα ή αργότερα.

Η καλή εκτέλεση της εφαρμογής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο browser που χρησιμοποιείτε, τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σας και η ανάλυση της οθόνης σας. Τέλος, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η αξιοπιστία της σύνδεσης του υπολογιστή σας στο Internet.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να χρησιμοποιηθεί κάποια σχετικά τελευταία έκδοση των γνωστότερων browsers 

Για να διαβάσετε τις σελίδες της εφημερίδας θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Acrobat Reader έκδοση 5 ή μεγαλύτερη. Αν δεν έχετε τον Acrobat Reader μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία του έκδοση από το link που ακολουθεί.